Gottlieb BinderInfinite fastening possibilities

Onze waarden

Binder is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1798. Zowel voor ons dagelijks werk als voor het contact met onze klanten en toeleveranciers steunen we op drie pijlers.

Een gecertificeerde en constante kwaliteit

Binder engageert zich om steeds hoogtechnische producten aan te bieden. De talrijke kwaliteitscertificaten zijn daar het beste bewijs van. Deze worden regelmatig hernieuwd opdat onze producten steeds aan de meest actuele vereisten zouden voldoen.

Technologische innovatie

Een industriële traditie van meer dan 200 jaar : Binder zet zich voortdurend in op vlak van technologisch onderzoek waardoor het aanbod van producten steeds aangroeit.   Binder is dan ook een toonaangevend bedrijf op het vlak van ontwikkeling en productie van hersluitbare en herpositioneerbare bevestigingssystemen alsook extrusie van technische profielen.Een succes dat wij te danken hebben aan onze capaciteit om te innoveren en om steeds optimale oplossingen te ontwikkelen voor verschillende domeinen.

100% Made in Germany

Traditie dragen wij hoog in het vaandel : Sinds 1798 ontwikkelt en produceert Binder zijn producten in Duitsland, aanvankelijk in de historische site van Holzgerlingen, nadien in de twee nieuwe fabrieken van Bretnig en Pulsnitz. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers primeren, de nodige voorzorgsmaatregelen worden dan ook getroffen.

Onze geschiedenis

Continue innovatie sinds 1798

Binder wereldwijd

Contacteer ons

Vragen? Neem contact met ons op!

Ansprechpartner

Heeft u vragen over onze producten?

Graag beantwoorden wij uw vragen en adviseren wij u over individuele oplossingen.