Sector kiezen

Watersport

Binder biedt de ideale oplossing aan voor toepassingen in een vochtige/natte en zoutrijke omgeving alsook bij blootstelling aan UV-stralen.

Kletten®

De combinatie van Klettostar® haak super met Klettostar® lus is de beste oplossing voor alle watersporttakken.  De sluiting kan opgenaaid of hoogfrequent en ultrasoon gelast worden.

Toepassingsvoorbeelden

Aanbevolen product

Wintersport

Binder-bevestigingssystemen zijn ideaal voor gebruik in openlucht, ook bij zeer lage buitentemperaturen.

Kletten®

Klettolastic®, een elastische haak- en lussluiting, lijdt tijdens het gebruik geen verlies aan elasticiteit noch aan spanning, past zich aan aan alle bewegingen en is als sluiting perfect geschikt voor alle elastische stoffen.

De traditionele Klettostar® haak- en lussluiting is bestand tegen veelvuldig openen en sluiten.

Klettostar® LS (light and soft), in combinatie met speciale, wasbare velourssoorten, is een zachte, fijne en resistente sluiting met een hoge afschuifsterkte en een verminderde afpelsterkte.

Alle klittenbandsluitingen zijn uiteraard huidvriendelijk.

Toepassingsvoorbeelden

Sportschoenen

Binder Kletten®-klittenbandsluitingen zijn uiterst geschikt voor sportschoenen, zelfs in extreme situaties.

Kletten®

Klettostar® haak super is, dankzij zijn bijzondere textiele samenstelling, zeer duurzaam en kan ingezet worden in natte, modderige, warme of koude omgevingen.  Speciale uitrustingen voor hoogfrequent en ultrasoon lassen bieden een gegarandeerde verbinding met de ondergrond.

Toepassingsvoorbeelden

Aanbevolen product

Functionele kleding

Binder Kletten®-klittenbandsluitingen zijn extreem duurzaam : ze kunnen veelvuldig geopend en gesloten worden en zijn uitermate resistent tegen vocht, water en UV-stralen.

Kletten®

Klettostar® haak en lus zijn naaibaar en hoogfrequent en ultrasoon lasbaar.  Ze zijn ook verkrijgbaar in zelfklevende versie.

Klettostar® haak super ist zeer geschikt bij extreme hitte of koude.

De elastische sluiting – Klettolastic® - past zich perfect aan aan alle bewegingen, ideaal voor stretchstoffen.

Klettostar® LS (light and soft), in combinatie met speciale, wasbare velourssoorten, is een zachte, fijne en resistente sluiting, vooral voor fijne kledingstukken.

Toepassingsvoorbeelden